La Xurre som una xurreria al barri de les Corts de Barcelona amb llarga història i gran reputació.
Ubicats al barri de Les Corts portem gairebé 40 anys fent xurros, xurros amb xocolata i servint als nostres clients tot tipus de refrigeri.
icono_pruebas_xurre_01

HISTORIA

La història de la nostra xurreria va començar el 1982 fa ja gairebé 40 anys. En aquells dies Les Corts era un barri encara en expansió i la nostra xurreria va suposar un dels primers punts per a la reunió de veïns i transeünts.

icono_pruebas_xurre_01

FILOSOFIA

Sempre centrats en oferir el millor producte, continuem millorant per oferir cada dia més fresc i millor producte. Ens caracteritzem per: Qualitat, Servei i Respecte

icono_pruebas_xurre_01

XURROS PER A FESTES

A La Xurre oferim un servei de xurreria per a festes en què ens vam desplaçar a el lloc on tinguis la teva celebració perquè puguis gaudir d’una xurreria per a la teva casament o festa d’aniversari.

icono_pruebas_xurre_01

XURROS PER A ESDEVENIMENTS D'EMPRESA

Ens traslladem allà on tingueu el vostre esdeveniment perquè els teus empleats, proveïdors o clients puguin gaudir d’un producte autèntic i de qualitat en qualsevol espai on celebris l’esdeveniment.

Group of friends toasting beer bottle while having meal
icono_pruebas_xurre_01

XURROS PER A CATERING

Si necessites un servei de càtering i vols xurros o productes de xurreria de qualitat per a càtering pots comptar amb nosaltres. ‘Vam preparar la teva comanda i t’ho fem arribar allà on ho necessitis!

icono_pruebas_xurre_01

CONTACTE

Per contractar un servei de xurreria pots trucar-nos o escriure’ns, o contactar mitjançant la pàgina web i farem un pressupost personalitzat a les vostres necessitats.

Sense vosaltres no és possible!
Aprofitem aquest espai per agrair a tots els nostres clients, els de tota la vida i els més primerencs, per la seva fidelitat i confiança. Moltes gràcies.