La Xurre som una xurreria al barri de les Corts de Barcelona amb llarga història i gran reputació.
Ubicats al barri de Les Corts portem gairebé 40 anys fent xurros, xurros amb xocolata i servint als nostres clients tot tipus de refrigeri. Sempre centrats en oferir el millor producte, no hem deixat -encara avui- continuem millorant per oferir cada dia més fresc i millor producte. Ens caracteritzem per:

Qualitat

El millor producte i de la millor manera a un bon preu.


La nostra passió per la feina ben feta ens fa estar provant contínuament nous productes, matèries primeres i processos d’elaboració per oferir als nostres clients els millors estàndards de qualitat.

El client només torna si s’ofereix el millor producte i de la millor manera a un bon preu: ho tenim claríssim així que ens esforcem per a això cada dia.

Servei

Un servei professional i atenció de qualitat.


Ens agrada distingir-nos per un servei professional i atenció de qualitat. Cuidem al nostre equip humà perquè la passió i afecte que tenim per la nostra xurreria es traslladi a l’contacte amb el públic per un servei ràpid, amable i diligent.

Els nostres clients valoren trobar a la nostra xurreria un equip un personal amic en el qual confíar.

Respecte

Treballem bé dur per ser la millor xurreria de Barcelona.


Respectem als nostres clients oferint sempre alts estàndards de frescor i qualitat en els productes, higienització de la maquinària i el millor servei que podem donar.

El respecte als nostres veïns i clients, a la nostra història i a nosaltres mateixos ens obliga a treballar ben dur per ser la millor xurreria a Barcelona.

La nostra Xurreria
Ha estat aquesta filosofia de treball ben fet què ha fidelitzat clients a la nostra xurreria. Només així i amb gran esforç i passió hem aconseguit ser la seva xurreria de confiança a Barcelona on prendre els xurros, els xurros amb xocolata o altres de la gran varietat d’aperitius i menjars que tenim.